Ons Gamma

  • Actualiteit

COVID-19: Impact op onze dienstverlening

Beste klanten,

Omwille van het corona-virus zijn ook wij begaan met de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten. Om dit veilig te blijven stellen en ook onze maatschappelijke bijdrage die de overheid van ons vraagt tijdens deze ongekende tijden, zijn we genoodzaakt om een aantal maatregelen te nemen:


1) Vanaf maandag 23/03/2020 gaat ons kantoor te Duffel toe en werken we daar enkel nog op afspraak voor dringende gevallen.

2) Onze kantoren te Mechelen en Bonheiden blijven open maar hier gaan we in 2 teams werken die elkaar zullen afwisselen.
    Hierdoor kunnen we de operationele dienstverlening naar jullie blijven garanderen.
    LET OP : ook in deze beide kantoren mogen we enkel werken achter gesloten deuren en op afspraak.

    U kan ons steeds bereiken:

    - DUFFEL : TEL : 015/30.75.60 (voorlopig automatische doorschakeling naar Bonheiden)
      EMAIL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    - BONHEIDEN: TEL: 015/51.13.13
      EMAIL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    - MECHELEN: TEL: 015/42.38.15
      EMAIL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3) Beide kantoren zijn uitgerust met een bankautomaat. We raden ook aan om zoveel mogelijk de online-bank applicatie van Crelan te gebruiken. 


Wij blijven ons tijdens deze periode volledig inzetten om onze klanten de best mogelijke service aan te bieden. Hiervoor gebruiken we alle digitale kanalen waarin ons kantoor de laatste jaren heeft geïnvesteerd.


Verder willen wij ook ons grootste respect en steun overmaken aan al onze klanten in de zorgsector of de voedingssector! 


BLIJF GEZOND, BLIJF VOORZICHTIG en we hopen jullie snel terug te zien!

Met vriendelijke groeten

Sam Nys en Dave Verbesselt
en vanwege ons voltallig team Leen, Vicky, Tim, Diane, Katrijn, Anita, Theo, Filip, Ludo, Staf, Sven, Greet, Bea, Anja en Danny

Quick Acces

Crelan  bank

Crelan
bank

Klanten-  zone

Klanten-
zone

Advies  Online

Advies
Online

Bibliotheek  Documenten

Bibliotheek
Documenten

Nuttige  Links

Nuttige
Links

Cyber-  contract

Cyber-
contract

Actualiteit

Tips voor veilig autoreizen in tijden van corona 29/06/2020 - Heb je genoeg van jouw kot en snak je naar een fijne autoreis? De versoepelingen willen natuurlijk niet zeggen dat het leven weer hetzelfde is als een half jaar geleden. In de meeste landen gelden nog altijd een heleboel maatregelen. Wij geven hier de belangrijkste regels voor Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Spanje. Neem even de tijd om dit lezen zodat je er, in deze uitzonderlijke tijden, een fijne en veilige vakantie van maakt.  Lees het vervolg ...
Corona-maatregelen door verzekeraars ten behoeve van haar klanten 26/06/2020 - In België hebben we het eindelijk onder controle maar het virus is niet weg. Wij hopen dat jij en jouw familie in goede gezondheid gebleven zijn. Je kan er ook op een andere manier mee geconfronteerd geweest zijn, te denken aan technische en/of economische werkloosheid, bepaalde zaken die vertraging hebben opgelopen of uitgesteld zijn,.... Kortom, iedereen heeft ermee te maken gehad. Dit is de verzekeraars niet ontgaan en zij hebben een aantal zaken gedaan voor hun klanten. Lees het vervolg ...
Corona dwarsboomt jouw reis, kan je iets terugeisen? 26/06/2020 - Wie gedacht had om dit voorjaar even de batterijen op te laden vóór de spurt naar de zomervakantie, zag zijn/haar plannen in het water vallen. Nu staat de zomervakantie voor de deur en zijn de maatregelen omtrent reizen enorm versoepeld. Toch blijft het opletten geblazen. Wat als er alsnog een negatief reisadvies komt of je wil annuleren om besmetting te voorkomen, wij proberen één en ander voor jou op een rij te zetten. Lees het vervolg ...

Kantoor Bonheiden

Zakenkantoor Goris en Zoon NV
Muizensteenweg 6
2820 Bonheiden
Tel: 015/511313
Bonheiden@nvgoris.be
Ondernemingsnr 0412.785.181
Fsma 42575 A-B

Kantoor Duffel

Zakenkantoor Goris NV
Hoogstraat 380
2570 Duffel
Tel: 015/307560
Duffel@nvgoris.be
Ondernemingsnr: 0435.458.140
FSMA 28496 A-B

Kantoor Mechelen

Cloetens BVBA
Hoogstraat 32
2800 Mechelen
Tel: 015/42.38.15
Mechelen@nvgoris.be
Ondernemingsnr: 0453.537.752
FSMA 22842 A-B 

bzb logo 2015