Ons Gamma

  Corona-maatregelen door verzekeraars ten behoeve van haar klanten

  In België hebben we het eindelijk onder controle maar het virus is niet weg. Wij hopen dat jij en jouw familie in goede gezondheid gebleven zijn. Je kan er ook op een andere manier mee geconfronteerd geweest zijn, te denken aan technische en/of economische werkloosheid, bepaalde zaken die vertraging hebben opgelopen of uitgesteld zijn,.... Kortom, iedereen heeft ermee te maken gehad. Dit is de verzekeraars niet ontgaan en zij hebben een aantal zaken gedaan voor hun klanten.

  Dat het mogelijk is om in bepaalde gevallen de afbetaling van een woonkrediet uit te stellen, is algemeen geweten. Dit is door alle media gecommuniceerd.

  Het is minder bekend dat er eveneens maatregelen door verzekeraars genomen zijn. In feite is het onbegonnen werk om alle maatregelen op te lijsten. Wij zullen hier enkele opsommen en toelichten:

  • Een werf heeft een tijd stil gelegen waardoor de duurtijd van de ABR-polis zal overschreden worden. Bepaalde verzekeraars geven de kans om de duur te verlengen zonder bijpremie. Dit geldt zowel voor jou als particulier als voor jou als professionele aannemer.
  • Hospitalisatieverzekeraars verlengen de periode om nabehandelingen ten laste te nemen. Niet dringende ziekenhuisbezoeken zijn een tijd uitgesteld geweest waardoor de nabehandeling niet altijd mogelijk was. Het zou dus niet fair zijn dat er geen tussenkomst zou zijn voor deze uitgestelde behandelingen. Wanneer een operatie uitgesteld is door corona, zal de verzekeraar voorzien in een verlenging van de periode voor terugbetaling van de kosten van vóór de operatie.
  • Reisverzekeringen: Omdat hiervan een tijd geen gebruik kon gemaakt worden, hebben bepaalde maatschappijen beslist om korting te geven op hernieuwing van jaarcontracten.
  • Betalingsuitstel voor bepaalde contracten.
  • Uitgebreidere tussenkomst in ongevallenverzekering omdat er thuis dient (of diende) gebleven te worden.
  • ....

  Zoals je kan zien, doet iedereen zijn best om elkaar te helpen. Wij helpen jou ook graag verder bij eventuele vragen of problemen.

   

  Quick Acces

  Crelan bank

  Crelan
  bank

  Klanten- zone

  Klanten-
  zone

  Advies Online

  Advies
  Online

  Bibliotheek Documenten

  Bibliotheek
  Documenten

  Nuttige Links

  Nuttige
  Links

  Cyber- contract

  Cyber-
  contract

  Actualiteit

  Tips voor veilig autoreizen in tijden van corona 29/06/2020 - Heb je genoeg van jouw kot en snak je naar een fijne autoreis? De versoepelingen willen natuurlijk niet zeggen dat het leven weer hetzelfde is als een half jaar geleden. In de meeste landen gelden nog altijd een heleboel maatregelen. Wij geven hier de belangrijkste regels voor Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Spanje. Neem even de tijd om dit lezen zodat je er, in deze uitzonderlijke tijden, een fijne en veilige vakantie van maakt.  Lees het vervolg ...
  Corona-maatregelen door verzekeraars ten behoeve van haar klanten 26/06/2020 - In België hebben we het eindelijk onder controle maar het virus is niet weg. Wij hopen dat jij en jouw familie in goede gezondheid gebleven zijn. Je kan er ook op een andere manier mee geconfronteerd geweest zijn, te denken aan technische en/of economische werkloosheid, bepaalde zaken die vertraging hebben opgelopen of uitgesteld zijn,.... Kortom, iedereen heeft ermee te maken gehad. Dit is de verzekeraars niet ontgaan en zij hebben een aantal zaken gedaan voor hun klanten. Lees het vervolg ...
  Corona dwarsboomt jouw reis, kan je iets terugeisen? 26/06/2020 - Wie gedacht had om dit voorjaar even de batterijen op te laden vóór de spurt naar de zomervakantie, zag zijn/haar plannen in het water vallen. Nu staat de zomervakantie voor de deur en zijn de maatregelen omtrent reizen enorm versoepeld. Toch blijft het opletten geblazen. Wat als er alsnog een negatief reisadvies komt of je wil annuleren om besmetting te voorkomen, wij proberen één en ander voor jou op een rij te zetten. Lees het vervolg ...

  Kantoor Bonheiden

  Zakenkantoor Goris en Zoon NV
  Muizensteenweg 6
  2820 Bonheiden
  Tel: 015/511313
  Bonheiden@nvgoris.be
  Ondernemingsnr 0412.785.181
  Fsma 42575 A-B

  Kantoor Duffel

  Zakenkantoor Goris NV
  Hoogstraat 380
  2570 Duffel
  Tel: 015/307560
  Duffel@nvgoris.be
  Ondernemingsnr: 0435.458.140
  FSMA 28496 A-B

  Kantoor Mechelen

  Cloetens BVBA
  Hoogstraat 32
  2800 Mechelen
  Tel: 015/42.38.15
  Mechelen@nvgoris.be
  Ondernemingsnr: 0453.537.752
  FSMA 22842 A-B   

  bzb logo 2015