Ons Gamma

  • Actualiteit

Vakantie! Voor je vertrekt, verzekeringen goed gecheckt?

Wie gaat er niet graag op vakantie? Als je zorgeloos jouw koffers wil pakken, kijk dan best vooraf je verzekeringen na. Wat voor reis je ook maakt, er kan altijd iets mislopen. En in dat geval ben je maar beter goed verzekerd.

 

Alvast goed om weten, is dat je familiale verzekering minstens in heel Europa tussenkomt wanneer je schade zou veroorzaken aan derden. Wanneer je kind in Spanje een ruit breekt bij een voetballen, ben je gedekt. Heb je een brandverzekering die ook de inhoud dekt, kan je hier in het buitenland ook gebruik van maken. Er is waterschade of brand in jouw vakantieverblijf en daardoor zijn je spullen beschadigd. Jouw brandverzekeraar verleent hier dan tussenkomst.

Een hospitalisatieverzekering en bijstandsverzekering zijn ook geen overbodige luxe.

  1.  Hospitalisatieverzekering:  In de meeste gevallen is deze wereldwijd geldig, kijk dit sowieso na en controleer of er geen beperkingen gelden voor bepaalde landen. Wanneer je in het buitenland in een ziekenhuis zou belanden, zal alles door jouw hospitalisatieverzekeraar en door ons opgevolgd worden. Er wordt ook gezorgd voor repatriëring en zorg achteraf. Kortom, ondanks de gezondheidsproblemen biedt jouw hospitalisatie je gemoedsrust.
  2.  Bijstandsverzekering:  Als je met de auto, caravan of mobilhome op reis gaat, twijfel dan niet om een bijstandsverzekering te nemen. Wanneer in panne staat in het buitenland, met of zonder kinderen, zal je blij zijn dat je naar de bijstand kan bellen die vervolgens alles zal overnemen. Er wordt een oplossing gezocht voor jouw voertuig, de passagiers en jezelf! De bijstandsverzekering gaat dus verder dan bijstand voor voertuigen. Er is ook bijstand in geval van diefstal van betaalmiddelen, vergoeding van de hotelkosten als je door overmacht niet naar huis kan terugkeren,.... Laat je door ons informeren. 

Heb je één van beide verzekeringen niet en vertrek je binnenkort op vakantie, neem geheel vrijblijvend contact op met ons. 

Wil je echt volledig verzekerd zijn, wat voor verre reizen wel aan te raden is, kan er nog bijkomend gekozen worden voor een bagageverzekering en een reisannuleringsverzekering.

 

Quick Acces

Crelan  bank

Crelan
bank

Klanten-  zone

Klanten-
zone

Advies  Online

Advies
Online

Bibliotheek  Documenten

Bibliotheek
Documenten

Nuttige  Links

Nuttige
Links

Cyber-  contract

Cyber-
contract

Actualiteit

Vakantie! Voor je vertrekt, verzekeringen goed gecheckt? 25/06/2019 - Wie gaat er niet graag op vakantie? Als je zorgeloos jouw koffers wil pakken, kijk dan best vooraf je verzekeringen na. Wat voor reis je ook maakt, er kan altijd iets mislopen. En in dat geval ben je maar beter goed verzekerd. Lees het vervolg ...
Pensioensparen blijft fiscaal zeer interessant 24/06/2019 - Wanneer je aan pensioensparen doet, bouw je op een fiscaal voordelige manier een potentieel kapitaal voor later op. Heel kort gezegd, je spaart een bedrag waarvan je een deel terug krijgt via de belastingen. Voordeel tot 294,00 euro per jaar, wie wil dit niet?!?! Lees het vervolg ...
Dividend 2018 op coöperatieve aandelen CrelanCo: 3% 24/06/2019 - Crelan had weer goed nieuws voor haar coöperanten, er werd opnieuw een dividend van 3% uitgekeerd. Over 2018 heeft Crelan een solide jaarresultaat neergezet en dit dankzij jouw vertrouwen! Jij bent het immers die er voor zorgt dat we de lokale samenleving en economie kunnen ondersteunen zoals dat van een coöperatieve bank verwacht mag worden. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je als coöperant met het aantrekkelijk dividend van 3% mee de vruchten plukt van de prestatie van jouw bank. Heb... Lees het vervolg ...

Kantoor Bonheiden

Zakenkantoor Goris en Zoon NV
Muizensteenweg 6
2820 Bonheiden
Tel: 015/511313
Bonheiden@nvgoris.be
Ondernemingsnr 0412.785.181
Fsma 42575 A-B

Kantoor Duffel

Zakenkantoor Goris NV
Hoogstraat 380
2570 Duffel
Tel: 015/307560
Duffel@nvgoris.be
Ondernemingsnr: 0435.458.140
FSMA 28496 A-B

Kantoor Mechelen

Cloetens BVBA
Hoogstraat 32
2800 Mechelen
Tel: 015/42.38.15
Mechelen@nvgoris.be
Ondernemingsnr: 0453.537.752
FSMA 22842 A-B 

bzb logo 2015