Ons Gamma

  Vakantie! Voor je vertrekt, verzekeringen goed gecheckt?

  Wie gaat er niet graag op vakantie? Als je zorgeloos jouw koffers wil pakken, kijk dan best vooraf je verzekeringen na. Wat voor reis je ook maakt, er kan altijd iets mislopen. En in dat geval ben je maar beter goed verzekerd.

   

  Alvast goed om weten, is dat je familiale verzekering minstens in heel Europa tussenkomt wanneer je schade zou veroorzaken aan derden. Wanneer je kind in Spanje een ruit breekt bij een voetballen, ben je gedekt. Heb je een brandverzekering die ook de inhoud dekt, kan je hier in het buitenland ook gebruik van maken. Er is waterschade of brand in jouw vakantieverblijf en daardoor zijn je spullen beschadigd. Jouw brandverzekeraar verleent hier dan tussenkomst.

  Een hospitalisatieverzekering en bijstandsverzekering zijn ook geen overbodige luxe.

  1.  Hospitalisatieverzekering:  In de meeste gevallen is deze wereldwijd geldig, kijk dit sowieso na en controleer of er geen beperkingen gelden voor bepaalde landen. Wanneer je in het buitenland in een ziekenhuis zou belanden, zal alles door jouw hospitalisatieverzekeraar en door ons opgevolgd worden. Er wordt ook gezorgd voor repatriëring en zorg achteraf. Kortom, ondanks de gezondheidsproblemen biedt jouw hospitalisatie je gemoedsrust.
  2.  Bijstandsverzekering:  Als je met de auto, caravan of mobilhome op reis gaat, twijfel dan niet om een bijstandsverzekering te nemen. Wanneer in panne staat in het buitenland, met of zonder kinderen, zal je blij zijn dat je naar de bijstand kan bellen die vervolgens alles zal overnemen. Er wordt een oplossing gezocht voor jouw voertuig, de passagiers en jezelf! De bijstandsverzekering gaat dus verder dan bijstand voor voertuigen. Er is ook bijstand in geval van diefstal van betaalmiddelen, vergoeding van de hotelkosten als je door overmacht niet naar huis kan terugkeren,.... Laat je door ons informeren. 

  Heb je één van beide verzekeringen niet en vertrek je binnenkort op vakantie, neem geheel vrijblijvend contact op met ons. 

  Wil je echt volledig verzekerd zijn, wat voor verre reizen wel aan te raden is, kan er nog bijkomend gekozen worden voor een bagageverzekering en een reisannuleringsverzekering.

   

  Quick Acces

  Crelan bank

  Crelan
  bank

  Klanten- zone

  Klanten-
  zone

  Advies Online

  Advies
  Online

  Bibliotheek Documenten

  Bibliotheek
  Documenten

  Nuttige Links

  Nuttige
  Links

  Cyber- contract

  Cyber-
  contract

  Actualiteit

  124 euro fiscaal voordeel op verzekering rechtsbijstand 19/12/2019 - Een burenruzie, een bouwconflict, een echtscheiding,.... De kosten van een advocaat kunnen dan soms serieus oplopen. Dankzij een rechtsbijstandsverzekering zijn ze gedekt. Vanaf aanslagjaar 2020 krijg je daarvoor als particulier tot 124,00 euro belastingsvoordeel! Het gaat ook verder dan de kosten van een advocaat, 80% van alle geschillen wordt namelijk minnelijk geregeld. Wil je een uitgebreide rechtsbijstand en hierdoor veel gemoedsrust, dan hebben wij zeker iets voor jou. Zeker nu de regering... Lees het vervolg ...
  Een reisverzekering voor je skivakantie is haar geld waard 17/12/2019 - Mogelijks is jouw skivakantie al gepland of ben je nog volop aan het rondkijken in de reisbrochures of op de reiswebsites. Velen kijken er naar uit om met de jaarwisseling of in het begin van het nieuwe jaar op skivakantie te trekken. Lees het vervolg ...

  Kantoor Bonheiden

  Zakenkantoor Goris en Zoon NV
  Muizensteenweg 6
  2820 Bonheiden
  Tel: 015/511313
  Bonheiden@nvgoris.be
  Ondernemingsnr 0412.785.181
  Fsma 42575 A-B

  Kantoor Duffel

  Zakenkantoor Goris NV
  Hoogstraat 380
  2570 Duffel
  Tel: 015/307560
  Duffel@nvgoris.be
  Ondernemingsnr: 0435.458.140
  FSMA 28496 A-B

  Kantoor Mechelen

  Cloetens BVBA
  Hoogstraat 32
  2800 Mechelen
  Tel: 015/42.38.15
  Mechelen@nvgoris.be
  Ondernemingsnr: 0453.537.752
  FSMA 22842 A-B   

  bzb logo 2015