Vakantie! Voor je vertrekt, verzekeringen goed gecheckt?

Wie gaat er niet graag op vakantie? Als je zorgeloos jouw koffers wil pakken, kijk dan best vooraf je verzekeringen na. Wat voor reis je ook maakt, er kan altijd iets mislopen. En in dat geval ben je maar beter goed verzekerd.

 

Alvast goed om weten, is dat je familiale verzekering minstens in heel Europa tussenkomt wanneer je schade zou veroorzaken aan derden. Wanneer je kind in Spanje een ruit breekt bij een voetballen, ben je gedekt. Heb je een brandverzekering die ook de inhoud dekt, kan je hier in het buitenland ook gebruik van maken. Er is waterschade of brand in jouw vakantieverblijf en daardoor zijn je spullen beschadigd. Jouw brandverzekeraar verleent hier dan tussenkomst.

Een hospitalisatieverzekering en bijstandsverzekering zijn ook geen overbodige luxe.

  1.  Hospitalisatieverzekering:  In de meeste gevallen is deze wereldwijd geldig, kijk dit sowieso na en controleer of er geen beperkingen gelden voor bepaalde landen. Wanneer je in het buitenland in een ziekenhuis zou belanden, zal alles door jouw hospitalisatieverzekeraar en door ons opgevolgd worden. Er wordt ook gezorgd voor repatriëring en zorg achteraf. Kortom, ondanks de gezondheidsproblemen biedt jouw hospitalisatie je gemoedsrust.
  2.  Bijstandsverzekering:  Als je met de auto, caravan of mobilhome op reis gaat, twijfel dan niet om een bijstandsverzekering te nemen. Wanneer in panne staat in het buitenland, met of zonder kinderen, zal je blij zijn dat je naar de bijstand kan bellen die vervolgens alles zal overnemen. Er wordt een oplossing gezocht voor jouw voertuig, de passagiers en jezelf! De bijstandsverzekering gaat dus verder dan bijstand voor voertuigen. Er is ook bijstand in geval van diefstal van betaalmiddelen, vergoeding van de hotelkosten als je door overmacht niet naar huis kan terugkeren,.... Laat je door ons informeren. 

Heb je één van beide verzekeringen niet en vertrek je binnenkort op vakantie, neem geheel vrijblijvend contact op met ons. 

Wil je echt volledig verzekerd zijn, wat voor verre reizen wel aan te raden is, kan er nog bijkomend gekozen worden voor een bagageverzekering en een reisannuleringsverzekering.

 

Kantoor Bonheiden

Muizensteenweg 6
2820 Bonheiden
Tel: 015 51 13 13
Bonheiden@nvgoris.be

Kantoor Duffel

Hoogstraat 380
2570 Duffel
Tel: 015 30 75 60
Duffel@nvgoris.be

Kantoor Mechelen

Hoogstraat 32
2800 Mechelen
Tel: 015 42 38 15
Mechelen@nvgoris.be

Kantoor Kontich

Kon. Astridlaan 74
2550 Kontich 
Tel 03 458 30 37 
Kontich@nvgoris.be 

Kantoor Edegem

Hovestraat 32
2650 Edegem
Tel: 03 457 38 50
Edegem@nvgoris.be

Groep Goris Bank, ondernemingsnummer 0435.458.140, FSMA 28496 B
Groep Goris Verzekeringen, ondernemingsnummer 0412.785.181, FSMA 42575 A
 
  facebook  linkedin instagram